L’Última Cançó, l’Escape Modernista a La Garriga

Amb motiu de les Jornades Modernistes i amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Garriga, hem creat d’aquest emocionant escape que recorrerà els edificis, balnearis i places més bonics de la població, permetrà gaudir de l’aire lliure i enamorar-se del patrimoni arquitectònic i cultural de La Garriga.

Un joc «made in Artemis» amb enigmes, trencaclosques, cryptex, missatges secrets, aparells encriptats… I MOLT MÉS!

EjFKS-UX0AIaXdT

Després de quasi 100 anys tractant de trobar l’amagatall del rotlle de pianola que porta l’última obra de la Narcisa Freixas, l’Agència de Cercatresors Artemis, s’ha posat en contacte amb un equip de detectius per trobar aquest objecte tan preuat.

WhatsApp Image 2020-10-06 at 16.58.06L’equip de detectius compta amb un material misteriós que ha arribat a l’agència i que haurà de desencriptar per tal de trobar pistes, entrevistar a
personatges, obrir caixes fortes i posar en odre la història.

Aconseguiran trobar el mapa del parador del rotlle de pianola?

Aquí el que necessiteu saber, si voleu venir:

Quan: Dissabte 10/10 a partir de les 17h30

Diumenge 11/10 a partir de les 11h00

On: Plaça del Silenci, La Garriga

Com: Inscripcions gratuïtes a info@visitalagarriga.cat o a 610477823 – Equips de màxim 6 persones (recomanat per a     adults i famílies amb nens/es de +10 anys).

No t’ho pots perdre!

Artemis

Las gymkhanas Artemis ponen a prueba vuestros conocimientos de la ciudad de Barcelona u os permiten descubrirla de manera original, lúdica y educativa.