Artemis Gymkhanas al Festival DAU

Aquest any no ens ho volíem perdre!

Artemis Gymkhanas formarà part de les propostes de joc al 8è Festival DAU 2019, que organitza l’Ajuntament de Barcelona. Durant els dies 23 i 24 de novembre, apassionades del joc de taula, tradicional, del rol, dels escape rooms i per descomptat, de les gimcanes, podran passar per la Fabra i Coats i gaudir d’una bona estona entre amics, mentre proven quaselvol de les experiències que s’oferiran.

L’entrada és gratuïta i de 10h00 del matí a 20h00 de la nit, es podran fer partides de jocs ben variats i per a tots els públics. Des de lluites de softcombat fins a partides de jocs històrics, passant per assistir a xarrades i tallers ben interessants.

dau

Què ha preparat Artemis Gymkhanas?

En Artemis Gymkhanas agafem la història real de carrers i monuments i la convertim en un joc gegant. Per això, si vols apendre-ho tot sobre l’antiga Fàbrica de Filatura de Fabra i Coats, no t’ho pensis més! Vine a jugar la nostra gimcana interior disenyada expressament per a aquesta ocasió!

Només necessites un equip (format per tu i si vols, alguna persona més, tot i que no és obligatori), 15 minuts per a investigar i moltes ganes d’aprendre i passar una bona estona. El que falti, ho posem Artemis Gymkhanas, que és la nostra especialitat!

Virus escape empresas

 El Cas Fabra i Coats

És l’any 1923 i l’equip de detectius del districte de Sant Andreu ha irromput en la casa d’una treballadora de la Fabra i Coats, que portava dies desapareguda. Quan han entrat, se n’han adonat que el cos de la víctima estava estés al terra… Un maletí amb alguns documents, un cryptex i un periòdic incomplet ha posat alerta a l’equip de detectius… Ara caldrà esbrinar què va passar i sobre tot, què hi ha dintre de la caixa misteriosa de la seva habitació…

Hi ha molt que investigar i per això, la policia t’ha demanat que ajudis en aquest cas. Seràs capaç de saber què ha passat abans de que s’acabi el temps? NO T’HO PERDIS!

 

 

 

Artemis

Las gymkhanas Artemis ponen a prueba vuestros conocimientos de la ciudad de Barcelona u os permiten descubrirla de manera original, lúdica y educativa.