Proposta N20191216 S IFR Cr

Gimcana d’investigació

Activitat: Crim a Sant Pere

Data Esdeveniment: 21/01/2020

Hora: Tarda

Validesa Oferta: 30/01/2020

fribalta

En els jocs d’investigació els judadors exploren els racons més inesperats de Barcelona per a resoldre un misteri. Cada joc està ambientat en un barri i en una època històrica, i els participants han de sumergir-se en una trama per a solventar un cas d’investigació – basat en fets reals – a través d’una sèrie de pistes amagades en els carrers de la ciutat. 

Activitat

Us posareu en la pell d’un equip de policia que investiga un cas de robatori en el barri del Born. Durant aquesta gimcana, que transcorre amb un suspens frenètic, descobrireu meravillosos monuments i detalls del barri, molts racons amagats i us impregnareu de l’època d’or del modernisme. 

OBJETIU Resoldre una sèrie d’enigmes insertats en una trama, interactuant amb l’entorn, amb les persones i amb l’animador.

DURACIÓ 3h

MATERIAL Una motxilla que conté una guia (roadbook), pistes (fotos, trencaclosques, fitxes de sospitosos, un exemplar de periòdic de l’època…), ferramentes (MP3, prismàtics, brúixola…) i un mapa.

 

ABANS DEL JOC Els animadors Artemis expliquen les regles i entreguen el material

DURANT EL JOC Els actors Artemis sorprenen als equips en el camí per a assegurar-se que estan fent correctament el trajecte i van per bon camí

AL FINAL DEL JOC  Els organitzadors Artemis reben als equips en el bar final (opcional), compten la puntuació, entreguen els premis i fan una projecció de fotografies de l’activitat

 

Paràmetres

38 participants

3 animadors

4 Equips de 8-9 pax

Llengua: CAT

Versió Insituts

 

Programa Provisional

15h00: trobada amb l’equip ARTEMIS en el punt de trobada

15h00-15h15: explicacions de las regles i distribució del material

15h15: sortida dels equips

15h15-17h45: desenvolupament del joc

17h45: hora límit per arribar al final

18h00: resultats i distribució dels premis

 

Zona de joc

Cada equip fa un itinerari diferent, però tots comencen i acaben en la Plaça Jaume Sabartés (Born). Aquest és un exemple.

mapa paint

 

Interacció

Els judadors disposen d’una sèrie de materials que han d’utilitzar per a interactuar amb l’entorn, la gent i l’animador per a resoldre els enigmes de la trama.

Els animadors aparèixen en punts aleatoris del recorregut per a donar recolzament als equips i enriquir la història.

 

Condicions de Venda

Consultar aquí

 

Pressupost (sense IVA):

Teambuilding per a 38 persones: 12 euros/pax (+ IVA 21%)

* Cada equip ha d’anar acompanyat per un mestre/monitor/vetllador major d’edat durant tot el recorregut. Si Artemis Gymkhanas proveeix un acompanyant, la tarifa és de 50 euros (sense IVA) i s’ha de fer a través d’una factura a part de l’equivalent a la gimcana.

Sol·licitar pressupost detallat (amb o sense serveis adicionals)

Serveis addicionals:

  • Premis per als equips
  • Proves personalitzades